Musteri

Här i Valhall Park hittar ni det familjeägda musteriet Husetsmust.se, med Ola och Katrin i spetsen.

I Valhall Park kan ni musta era trädgårdsäpplen.

Från augusti till december råder det full aktivitet på det familjeägda musteriet som drivs av Katrin och Ola. Här kan ni lämna in era äpplen och päron för mustning och det unika är att ni som kund får must från er egen frukt tillbaka. Musten tappas i 3-liters bag-in-box och innehåller inga tillsatser och blir din alldeles "Egen Husets Äppelmust".

På musteriet finns även en mysig butik där de säljer äppelmust i både Bag-in-box och flaskor. Dessutom erbjuds fina presentpåsar och egentillverkade trälådor med olika sorters must.

Öppettiderna är sporadiska och varierar från vecka till vecka. De meddelas på en skylt vid grinden till musteriet och på deras Facebook. En utropare utmed Barkåkravägen skvallrar också om att Ola och Katrin är på plats i musteriet. Ni kan läsa om de senaste nyheterna och öppettiderna på deras Facebook-sida, och finner mer information om mustning och tidsbokning på Husetsmust.se.

Ola och Katrin erbjuder även grupper och företag möjlighet till studiebesök på musteriet med provsmakning.

Kontaktuppgifter

Husetsmust.se Ekhögsvägen 34, Ängelholm
Telefon: +46 70-747 28 48
E-post: info@husetsmust.se
www.husetsmust.se

Skepparkrok Design

I samma lokaler finns Skepparkrok Design. De tillverkar hantverksmässigt fabriks-inspirerade möbler, ofta måttbeställda eller med egna önskemål om design. Här finns även en mindre utställning av bord, hyllor, ljusstakar mm till försäljning.

www.skepparkrok.se