Carl Florman 1

Fastigheten Carl Florman 1 är en nyproduktion av 60st lägenheter med moderna planlösningar och miljömässiga materialval. Fastigheten belägen ut med Genarpsgatan i området Johanneslust i de östra delarna av Malmö. Det finns område för lek, grillplats i anslutning till fastigheten.

Hyresvärd: Annehem Fastigheter AB
Projektnamn: Carl Florman 1
Kommun: Malmö
Stad: Malmö
Antal bostäder: 60
Etapper: 1
Inflyttning: 15 jan till 1 april
Förmedling: december 2022

Typ  Antal  kvm/lgh 
1 rum och kök 10 31,3 
2 rum och kök 40 54,8 – 55,4 
3 rum och kök 10 74,4 – 75,1 

Länk till Boplats syd
https://www.boplatssyd.se/mypages/app/visa/200018654324

Förvaltare

Jörgen Vestberg

Telefon: 073-043 21 81

E-post: jorgen.vestberg@annehem.se

Interiört

Alla rum har ekparkett och är målade i en bruten vit färg. Förrådet ligger i lägenheten. Porttelefon finns i hallen och via den släpper ni in era gäster. Alla dörrar i fastighetens allmänna utrymmen öppnas med taggar för enkel passage. Lägenheterna öppnas med nyckel liksom lägenhetens postbox som finns i trapphuset.

För den bilburna finns möjlighet att hyra parkeringsplats samt laddning av elbil. Kökets är inrett med vita köksskåp från Marbodal samt en bänkskiva i mörk ton. Resterande köksutrustning är diskmaskin, spis med häll och ugn, spiskåpa samt kyl/frys. I badrummet är det klinker på golven och helkaklade väggar. Dom är utrustat med skåp från Marbodal samt en kombimaskin tvätt/tork.

Exteriört

Kvarteret har ett utmärkt pendlingsläge med bara några minuter till Ringvägen. Det finns gott om busshållplatser som trafikeras av stads- och regionbussar. Det finns flertalet cykelstråk som når både city och bokskog. Precis intill Carl Florman ligger grönområdena Bulltofta rekreationsområde och Flygfältsparken som erbjuder härliga promenadstråk, utegym, tennisbanor, bangolf och skidspår. I närheten finns även en stor Friskis & Svettis-anläggning.

Byggnaderna är i 5 plan. Samtliga lägenheter i bottenplan har en uteplats och lägenheterna på resterande våningsplan har balkong. Samtliga i västerläge.