Pressmeddelanden

Annehem utser ny hållbarhetschef

Annehem Fastigheter anställer Christin Hertzberg som bolagets hållbarhetschef. Rollen är nyinrättad och Christin kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp. Det är ett viktigt steg mot bolagets vision att bli det mest hållbara fastighetsbolaget i Norden.

Christin kommer närmast från Catella AB där hon varit Head of ESG och dessförinnan var hon Head of Corporate Responsibility på MTG AB i Sverige.

"Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Annehem och fortsatt driva och utveckla bolagets ambitiösa hållbarhetsarbete. I ledningsgruppen har jag också stor möjlighet att få bidra med ett hållbarhetsperspektiv på flera områden, vilket känns extra viktigt.", säger Christin Hertzberg.

"Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsarbete på både strategisk och operativ nivå kommer Christin att vara central i att utveckla Annehems hållbarhetsarbete. Det känns riktigt bra att få henne ombord på Annehems resa framåt.", säger Monica Fallenius, vd.

Christin tillträder sin nya roll den 21 augusti 2023.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Monica Fallenius
Vd
monica.fallenius@annehem
+46 70 209 01 14

Om Annehem Fastigheter 
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 26 förvaltnings-fastigheter med ett värde om 4 336 Mkr och en uthyrbar yta om 198 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B och ingår sedan maj 2022 i Nasdaq Green Designation. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.