Pressmeddelanden

Annehem tillträder logistikfastighet i Södertälje

Annehem Fastigheter tillträder fastigheten Almnäs 5:28 med en nybyggd miljöcertifierad logistikbyggnad där PostNord är hyresgäst. Fastigheten är belägen i Almnäs expansiva industriområde utanför Södertälje.

PostNord hyr hela lokalen om 2 150 kvm i ett 10-årigt hyresavtal. Byggnaden kommer att ha energiklass B och ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Det finns även en outnyttjad byggrätt om ca 2 000 kvm på fastigheten. Det avtalade underliggande fastighetsvärdet är 96,5 Mkr.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jörgen Lundgren
VD
jorgen.lundgren@annehem.se
Mobil 076-843 05 08

Om Annehem Fastigheter
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 25 förvaltningsfastigheter med ett värde om 4 257 Mkr och en uthyrbar yta om 195 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B och ingår sedan april 2022 i Nasdaq Green Designation. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.

Filer för nedladdning