Pressmeddelanden

PADELHALL FÅR EFTERLÄNGTAD UTBYGGNAD

Sporten padel blir allt mer populär och behovet efter nya banor är stort. I Ängelholm ser Annehem till att sex banor snart blir tolv.

- Det är mindre än ett år sedan vi kompletterade våra två utomhusbanor med fyra inomhusbanor. Det blev succé direkt. Redan ett halvår senare berättade padelklubben för oss att det fanns ytterligare behov. Nu bygger vi ut rejält, säger Gustav Eriksson som är förvaltningsschef på Annehem.

Annehem bygger sex nya inomhusbanor vilket ger Ängelholm Padelklubb tio inomhusbanor totalt. Dessutom finns de två utomhusbanorna från starten kvar.

- De var på sin tid bland de första banorna i Sverige så det finns padeltraditioner här i Ängelholm, säger Gustav Eriksson.  

Ängelholm Padelklubb har varit hyresgäster sedan 2014. När inomhushallen började byggas var målet att skapa Sveriges bästa padelhall. Stor vikt lades vid miljön och bland annat är hela innertaket ljudisolerat. Det har också varit viktigt med stora ytor och bra takhöjd.

Isak Arvidsson är driftsansvarig på Ängelholm Padelklubb och vet vad som kännetecknar en bra padelhall.

- Takhöjden ska vara minst nio meter och våra banor har elva. Det ska även vara bra belysning och gott om utrymme mellan banorna. Det är också viktigt att väggarna är välputsade så att bollen studsar bra och inte glider, säger han.

Ängelholm Padelklubb har i nuläget drygt 350 betalande medlemmar och sporten växer snabbt i hela Sverige.
- Padel är lätt att lära sig och utvecklingskurvan går spikrakt uppåt för nya spelare. Eftersom man är fyra spelare så är det en väldigt social sport, så det är otroligt roligt att vi kan bygga ut hallen ordentligt, säger Isak Arvidsson som spelat padel regelbundet i cirka tre år.

Det nya bygget, som även inkluderar samkvämsytor och läktare, kommer att stå klart någon gång under 2020. Om behovet finns kan det dessutom bli ännu fler banor i framtiden.

- Vi hoppas att Ängelholm blir lite av Sveriges Padelmecka, säger Gustav Eriksson som själv spelar.

- Det är fantastiskt roligt. Man blir glad av padel!

För ytterligare information, vänligen kontakta Gustav Eriksson, förvaltningschef

E-post: gustav.eriksson@annehem.se Telefon: 070-660 72 37

2020-11-26 16:30

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har beslutat att Annehem Fastigheter AB (publ) ("Annehem Fastigheter" eller "Bolaget") uppfyller gällande noteringskrav. Nasdaq Stockholm kommer att godkänna en ansökan om upptagande till handel av Bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm under förutsättning att vissa sedvanliga villkor uppfylls, däribland att Bolaget inkommer med en sådan ansökan och att spridningskravet uppfylls.

2020-11-12 15:15

Styrelsen i Annehem Fastigheter avser att ansöka om notering av Annehem Fastigheters B-aktier på Nasdaq Stockholm. Börsnoteringen är avsedd att äga rum under december 2020. Annehem Fastigheter planerar att hålla en webbsänd kapitalmarknadsdag den 3 december 2020, förutsatt att erforderliga godkännanden avseende börsnoteringen har erhållits, dit investerare, analytiker och mediarepresentanter är välkomna.

2020-10-29 08:30

Annehem Fastigheter har tecknat ett avtal med Peab om förvärv av två hyresrättsprojekt med totalt 150 hyreslägenheter i Malmö och Göteborg. Det underliggande fastighetsvärdet är 385 MSEK och tillträde är beräknat till 2022 och 2024.

2020-10-23 12:39

Annehem Fastigheter deltar i år för första gången i CFI-groups årliga branschindex "Fastighetsbarometern". Till stor glädje placerar sig Annehem som ett av de fem bolag som når ett NKI på 80 eller högre.

2020-10-19 13:27

En undervisningsmiljö som fräschats upp utifrån ett hållbarhetsperspektiv har gett både bättre arbetsmiljö och trevligare och mer ändamålsenliga klassrum.

Det är Annehem som stått för en rejäl ansiktslyftning av Trafikflyghögskolans lokaler vid Ljungbyheds flygplats i Klippans kommun.

- Vi är väldigt nöjda med satsningen. Trots pågående ombyggnader har vi kunnat bedriva vår undervisning och samarbetet med Annehem har varit smidigt, effektivt och problemfritt, säger docent Johan Bergström, prefekt vid Trafikflyghögskolan.

2020-09-30 11:45

När delar av hotellbranschen hamnat i kris under corona-pandemin går Valhall Park Hotell i Ängelholm mot strömmen.

Hotellet satsar på en omfattande ut- och ombyggnad som ger den populära anläggningen en helt ny relax-avdelning, större konferensytor och hundra nya platser i matsalen.

För verkställandet svarar Annehem som under sex månader kommer att ha ett stort antal hantverkare igång i parken.

2020-08-26 12:00

Adela Colakovic är ny koncernredovisningschef på Annehem Fastigheter. Hon tillträder tjänsten den 1 september och har tidigare haft motsvarande uppdrag på Ice Group ASA, men har även erfarenheter inom området från bland annat Boliden AB.

2020-05-08 12:00

Sporten padel blir allt mer populär och behovet efter nya banor är stort. I Ängelholm ser Annehem till att sex banor snart blir tolv.

2020-05-05 12:00

Nästan 20 år efter att flygflottiljen F10 lämnat Valhall Park utanför Ängelholm så är det fullt igen. Det sista lediga kontoret i företagsbyn fick nyligen en hyresgäst. - Om någon hade ringt i dag och frågat efter ett kontor så hade jag inte haft något att erbjuda på en gång även om vi såklart löser allt om vi få tid på oss säger Annehems förvaltningschef Gustav Eriksson till Helsingborgs Dagblad.