Pressmeddelanden

Monica Fallenius ny VD för Annehem Fastigheter

Monica Fallenius är ny VD på Annehem Fastigheter. Hon tillträder tjänsten senast den 2022-10-03 och har en lång erfarenhet inom fastighetsbranschen, bland annat som Affärsområdeschef för Transaktion och Leasing på Atrium Ljungberg och Fastighetschef Sverige på Hemsö Fastighets AB. Monica kommer närmast från Svenska Handelsfastigheter där hon varit Fastighetsdirektör.

"Annehem är ett ungt och tillväxtorienterat fastighetsbolag med en tydlig hållbarhetsprofil och långsiktiga ägare. Jag trivs i en entreprenöriell miljö och har jobbat inom fastighetsbranschen i över tjugofem år. Jag känner mig både glad och ödmjuk inför förtroendet att tillsammans med kunder, medarbetare och styrelse leda bolaget på dess fortsatta resa.", säger Monica Fallenius.

Göran Grosskopf, styrelseordförande för Annehem Fastigheter, är mycket nöjd med rekryteringen av ny VD.

"Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Monica Fallenius som VD på Annehem Fastigheter. Att ha Monica Fallenius på plats innebär en viktig förstärkning för bolaget och bolagets strategi, hon har en gedigen erfarenhet av branschen och utmärker sig genom sitt driv för hållbarhetsfrågor. Monica är också affärs- kund- och relationsorienterad.", säger Göran Grosskopf, styrelseordförande.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Eva Milton
Tel. 073 336 3660

Denna information är sådan information som Annehem Fastigheter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 juni 2022 kl. 08:00 CEST.

Om Annehem Fastigheter
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 25 förvaltningsfastigheter med ett värde om 4 257 Mkr och en uthyrbar yta om 195 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B och ingår sedan april 2022 i Nasdaq Green Designation. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.

Filer för nedladdning