Pressmeddelanden

Annehem tillträder nybyggd, fullt uthyrd fastighet i Solna

Annehem Fastigheter tillträder fastigheten Ledvolten 1 innehållande ett modernt nybyggt kontorshus med en uthyrningsbar yta om 4 268 kvm. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Annehems två andra fastigheter i Ulriksdal, Solna.

Solnafastigheten omfattar till största delen moderna och flexibla kontorslokaler samt laboratorium och är fullt uthyrd. Största hyresgästen är medicinteknikbolaget Carmeda som hyr ca 90 procent av fastigheten på ett 10-årigt avtal. Resterande yta innehåller Annehems Stockholmskontor. Nybyggda Ledvolten har energiklass B och en miljöcertifiering enligt Breeam Very Good. Det avtalade underliggande fastighetsvärdet är 290 Mkr.

"Vi är glada att tillträda ytterligare en modern och flexibel kontorsfastighet med en stark ankarhyresgäst i Carmeda, som passar väl in i Annehems bestånd." säger Jörgen Lundgren, VD Annehem Fastigheter.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jörgen Lundgren
VD
jorgen.lundgren@annehem.se
Mobil 076-843 05 08

Om Annehem Fastigheter

Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 24 förvaltningsfastigheter med ett verkligt värde om 3 914 Mkr och en uthyrbar yta om 193 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.

Filer för nedladdning